Κλινική Χειρουργικής Ογκολογίας, ΠΑ.Γ.Ν.Η.

VTEM skitter
VTEM skitter
VTEM skitter

The tempalte comes with great parameters.

Quickly change your Joomla website experience with just a few clicks. Change your layout, logo options, custom color and font choices.

Continue reading for examples of utilizing the template paramaters.

The template comes with template specific parameters. Below is a list of the different parameters and what each does. We suggest you play around with these to get an idea of what you'll need specifically for your Joomla website.

Step 1.

Login to the Administration Control Panel of your Joomla Template. From here navigate to Extentions >> Template Manager

Step 2.

Here you will see a list of the templates installed on your Joomla website. For our example click on the template.

Step 3.

On the right you will see a list of parameters for this specific template. We suggest you play around with these to find what works best for your website.

Μήνυμα διευθυντή

zwras
Αγαπητοί φίλοι,
Καλώς ήρθατε στον ηλεκτρονικό χώρο της Κλινικής Χειρουργικής Ογκολογίας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου. Πρόκειται για μια άρτια και πλήρως εξοπλισμένη Πανεπιστημιακή Κλινική που μπορεί να αντιμετωπίσει αποτελεσματικά και σύμφωνα με τα Διεθνή κρατούντα το μεγαλύτερο μέρος των νεοπλασματικών παθήσεων. Το ιατρικό, νοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό είναι υψηλής εκπαίδευσης και εμπειρίας και χάρις σε αυτούς οι ασθενείς που νοσηλεύονται στην κλινική μας χαίρουν μιας εξαιρετικής αντιμετώπισης νοσηλείας και προφανώς θεραπείας. Δεν είναι τυχαίο ότι ασθενείς από όλη την επικράτεια απευθύνονται σε εμάς για τη λύση του προβλήματος της υγείας τους. Σας καλούμε να ταξιδέψετε στο διαδικτυακό μας τόπο και να γνωρίσετε έτσι μια Πανεπιστημιακή Κλινική υψηλών θεραπευτικών και εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων που εργάζεται επιτυχώς στο δύσκολο σήμερα χτίζοντας και ατενίζοντας ένα ελπιδοφόρο μέλλον.

Οδυσσέας Ζώρας

Για τον ασθενή

patientΟ ασθενής έχει υποχρέωση: α) να συμμορφώνεται με τις οδηγίες των Ιατρών και να συνεργάζεται με το Νοσηλευτικό Προσωπικό, αφού αποστολή τους είναι η αποκατάσταση της υγείας του. β) να δείχνει κατανόηση και ηρεμία κατά τις επαφές του με το προσωπικό, αφού αποστολή όλων είναι η καλύτερη εξυπηρέτησή του.

περισσότερα...

 

> Πρότυπα Έντυπα Συγκαταθέσεων

Για τον επισκέπτη

visitorΤο Ιατρικό και Νοσηλευτικό προσωπικό σας καλωσορίζει στην Κλινική και σας εύχεται πλήρη και γρήγορη αποκατάσταση της υγείας σας.
Ζητάμε τη συνεργασία σας για τη διευκόλυνση και βελτίωση των συνθηκών νοσηλείας σας στην Κλινική.
Σας ενημερώνουμε ότι το επισκεπτήριο περιορίζεται ΑΥΣΤΗΡΑ τις παρακάτω ώρες:
περισσότερα...

 

Τελευταία νέα