Κλινική Χειρουργικής Ογκολογίας, ΠΑ.Γ.Ν.Η.

Το Ιατρικό και Νοσηλευτικό προσωπικό σας καλωσορίζει στην Κλινική και σας εύχεται πλήρη και γρήγορη αποκατάσταση της υγείας σας.
Ζητάμε τη συνεργασία σας για τη διευκόλυνση και βελτίωση των συνθηκών νοσηλείας σας στην Κλινική.
Σας ενημερώνουμε ότι το επισκεπτήριο περιορίζεται ΑΥΣΤΗΡΑ τις παρακάτω ώρες:

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ: 5.00 – 8.00μμ
ΣΑΒ/ΚΥΡ & ΑΡΓΙΕΣ:  11:00 π.μ – 13:00 & 5.00 – 8.00μμ

 

 Αμέσως μετά το χειρουργείο, θα σας δοθεί από την Προϊσταμένη της Κλινικής  «ειδική κάρτα» (διαφορετικού χρώματος ανάλογα με τη βαρύτητα της επέμβασης),  που θα επιτρέπει σε ένα συνοδό να παραμείνει μαζί σας. Η κάρτα δεν ισχύει για τις ώρες 6.30 - 10.30π.μ. Ο συνοδός σας θα πρέπει επίσης να εξέρχεται από την Κλινική, κατά τη διάρκεια της επίσκεψης των ιατρών, της νοσηλείας των ασθενών και της καθαριότητας του θαλάμου νοσηλείας.

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ  ΑΥΣΤΗΡΑ ΤΟ ΚΑΠΝΙΣΜΑ
ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΤΗΣ ΚΛΙΝΙΚΗΣ

 Δεν επιτρέπεται η προσκόμιση τροφίμων και λουλουδιών στους θαλάμους των ασθενών, το πλύσιμο και άπλωμα ρούχων. Επίσης δεν επιτρέπεται η χρήση των κρεβατιών των ασθενών για ανάπαυση από τους συνοδούς για λόγους τάξης, αισθητικής,  κοσμιότητας και υγιεινής των ασθενών.

Η χρήση νοσηλευτριών-των αποκλειστικής φροντίδας επιτρέπεται μόνο μετά από συνεννόηση με την Προϊσταμένη ή την υπεύθυνη Νοσηλεύτρια της βάρδιας και οι οποίες είναι υποχρεωμένες να ακολουθούν αυστηρά τον «κανονισμό» της Κλινικής και τις οδηγίες των νοσηλευτών.

Η μη τήρηση των παραπάνω από τους ασθενείς ή τους συνοδούς, προκαλεί δυσλειτουργία στην Κλινική.

Επίσης σας πληροφορούμε πως για τους συγγενείς των ασθενών λειτουργεί ο ξενώνας φιλοξενίας "Σταύρος Σ. Νιάρχος". Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στο http://www.snf.org/26370 , Πληροφορίες. κ. Γιαννουλάκη Ρένα 2810-392545.

 

Ευχαριστούμε προκαταβολικά για τη συνεργασία σας