Κλινική Χειρουργικής Ογκολογίας, ΠΑ.Γ.Ν.Η.

VTEM skitter
VTEM skitter
VTEM skitter

 

Τα 4-ψήφια τηλέφωνα που δίνονται είναι εσωτερικά. Για να τα καλέσετε από εξωτερική γραμμή, πρέπει να βάλετε το πρόθεμα 281340

   
Τμήμα  Τηλέφωνα  

Δερματολογικό - Πλαστ.χειρουργική Μανιός /Δ
ΚΤΗΡΙΟ /ΥΠΟΓΕΙΟ

5322  
Μαστού /Δ ΚΤΗΡΙΟ /ΙΣΟΓΕΙΟ 2265  
   
Δ/ντής 2392  
Προϊσταμένη 2304
Γραμματεία Κλινικής 2382, FAX 392382
Γραμματεία Μαστού 2674
Νοσηλευτές/τριες 2381
Ειδικευόμενοι 2826.2039
Εφημερεύων 2039
Σεμινάρια 2378
Eelco de Bree 2056  
Ι.Ασκοξυλάκης 2872  
Α.Μανιός 2055, 5322 (Υπόγειο)  
Ι.Μελισσάς 2387, 4834 FAX: 542090  
Ι.Ρωμανός 2383  
Γ.Σχορετσανίτης  2384  
 
 

   
     
 
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     

Μήνυμα διευθυντή

zwras
Αγαπητοί φίλοι,
Καλώς ήρθατε στον ηλεκτρονικό χώρο της Κλινικής Χειρουργικής Ογκολογίας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου. Πρόκειται για μια άρτια και πλήρως εξοπλισμένη Πανεπιστημιακή Κλινική που μπορεί να αντιμετωπίσει αποτελεσματικά και σύμφωνα με τα Διεθνή κρατούντα το μεγαλύτερο μέρος των νεοπλασματικών παθήσεων. Το ιατρικό, νοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό είναι υψηλής εκπαίδευσης και εμπειρίας και χάρις σε αυτούς οι ασθενείς που νοσηλεύονται στην κλινική μας χαίρουν μιας εξαιρετικής αντιμετώπισης νοσηλείας και προφανώς θεραπείας. Δεν είναι τυχαίο ότι ασθενείς από όλη την επικράτεια απευθύνονται σε εμάς για τη λύση του προβλήματος της υγείας τους. Σας καλούμε να ταξιδέψετε στο διαδικτυακό μας τόπο και να γνωρίσετε έτσι μια Πανεπιστημιακή Κλινική υψηλών θεραπευτικών και εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων που εργάζεται επιτυχώς στο δύσκολο σήμερα χτίζοντας και ατενίζοντας ένα ελπιδοφόρο μέλλον.

Οδυσσέας Ζώρας

Για τον ασθενή

patientΟ ασθενής έχει υποχρέωση: α) να συμμορφώνεται με τις οδηγίες των Ιατρών και να συνεργάζεται με το Νοσηλευτικό Προσωπικό, αφού αποστολή τους είναι η αποκατάσταση της υγείας του. β) να δείχνει κατανόηση και ηρεμία κατά τις επαφές του με το προσωπικό, αφού αποστολή όλων είναι η καλύτερη εξυπηρέτησή του.

περισσότερα...

 

> Πρότυπα Έντυπα Συγκαταθέσεων

Για τον επισκέπτη

visitorΤο Ιατρικό και Νοσηλευτικό προσωπικό σας καλωσορίζει στην Κλινική και σας εύχεται πλήρη και γρήγορη αποκατάσταση της υγείας σας.
Ζητάμε τη συνεργασία σας για τη διευκόλυνση και βελτίωση των συνθηκών νοσηλείας σας στην Κλινική.
Σας ενημερώνουμε ότι το επισκεπτήριο περιορίζεται ΑΥΣΤΗΡΑ τις παρακάτω ώρες:
περισσότερα...

 

Τελευταία νέα